CIASTKO BROWNIE PROTEINOWE CZEKOLADA KAKAO WEGAŃSKIE BEZGLUTENOWE BEZ DODATKU CUKRÓW
Masa netto: 50g
Producent: FRANK&OLI
Ciastko Brownie Proteinowe Czekolada Kakao Wegańskie bez dodatku cukrów bezglutenowe marki Frank&Oli to pojedynczo pakowane spore miękkie ciasteczko z inuliną, czekoladą, pastą z orzechów arachidowych, płatkami owsianymi i kakao. Bez dodatku cukru, bez glutenu i bez laktozy.
Składniki:
Błonnik z korzenia cykorii, czekolada 20% (substancja słodząca: maltitol, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny z rzepaku), pasta z orzechów arachidowych, miąższ z orzechów kokosa, kakao 11%, płatki owsiane bezglutenowe, substancja słodząca: maltitol, aromat naturalny, sól himalajska.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna:1703 kJ / 410 kcal Tłuszcz:22 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone:13 gWęglowodany:32 g w tym cukry:6 gBłonnik:24 gBiałko:8,8 g Sól:0,98 g
- Bez glutenu: TAK
- SuperFood: TAK
- Vege: TAK
- Z natury: TAK
- Producent: Frank&Oli