BUŁKA TARTA BEZGLUTENOWA 400G GLUTENEX
Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia pszenna bezglutenowa, cukier, olej rzepakowy, drożdże, błonniki roślinne, sól, skrobia ziemniaczana, substancje zagęszczające: E 464 i guma guar; żółtko jaja, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, substancja spulchniająca: węglany sodu.
Idealnie sprawdzi się jako główny składnik panierki lub dodatek do wypieków.
Produkt bezglutenowy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G PRODUKTU
SKŁADNIKI
Wartość energetyczna
1478 kJ / 350 kcal
Tłuszcz / w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
Węglowodany / w tym cukry:
Białko:
Sól:
5,3 g / 0,9 g
73 g / 6,8 g
0,6 g
2,2 g