Bułka tarta Aioli Prodac jest produktem w pełni naturalnym, pozyskana dzięki nowoczesnej technologii polegającej na przerobie wyłącznie środkowej części pszennego pieczywa.
- Zalety :
- wysoka jakość - niska wilgotność – wysoka wydajność
- bez skórki (sam środek pszennego pieczywa)
- bez dodatku cukru lub chleba
- drobno mielona 30% - efekt "dokładnego zamknięcia" potrawy
- grubo mielona 70% - efekt chrupkości
- neutralny smak, jasny kolor, 100% naturalna.
- Zastosowanie:
- panierka tradycyjna (np. kotlet schabowy, filet z kurczaka itp.)
- panierka paryska (np. filet po parysku)
- panierka piwna (np. warzywa w cieście piwnym)
- paniery smakowe – ziołowe i pikantne
- kluski, knedle, gniocie, posypki, kruszonki, Muffinki, suflety
- ciasta, sosy, zupy
- mięsa mielone typu kebab, kotlety mielone, klopsy, tarty mięsne i warzywne.