Opis produktu
Bulion Hon Dashi z tuńczyka bonito 0.5 kg - Hondashi rybny w proszku
Bazy do zup z suszonych płatków młodego tuńczyka katsuo używa się jako podstawy do przyrządzenia zupy miso, wszelkich bulionów, gorących kociołków i zup z makaronami japońskimi. Dashi jest pierwszym i najważniejszym smakiem kuchni japońskiej. Jest nie tylko elementarnym składnikiem tysięcy japońskich dań, ale także przepysznym sposobem na wzmożenie porywającego smaku przy jednoczesnym ograniczeniem ich słodkiego lub słonego wyrazu. Czy kiedykolwiek miałeś wrażenie że „czegoś” w daniu brakuje – spróbuj dodać trochę dashi!
Hondashi marki Kanteora, jest zdobywcą wielu prestiżowych nagród, w tym nagrody CBC – Chef’s Best Choice.
Preferowana forma płatności "PayU"
Zamówienie robimy na bieżąco aby produkty zawsze były świeżę.
Zapraszamy na pozostałe nasze aukcje. Kupując kilka produktów za przesyłkę płacisz tylko raz.
W Warszawie możliwy odbiór osobisty
NaSushi_pl