Boczek wędzony jest produkowany tradycyjnie ze świeżego mięsa nie starszego mięsa niż 5 dni od uboju .
Nasz boczek nie zawiera konserwantów , chemii spożywczej czy polepszaczy .
Boczek jest produkowany wyłącznie ze świeżego mięsa z dodatkiem naturalnych przypraw w tym wyłącznie Polskiego czosnku , dlatego jest po uwędzeniu zawsze świeży i smaczny , dlatego że zaraz po wędzeniu pakujemy go próżniowo i tak zapakowany jest wysyłany , co zwiększa jego przydatność do spożycia i gdy Państwo boczek otworzą z opakowania nawet po miesiącu , to nasz boczek będzie wyglądał tak jakby był wędzony w dniu otwarcia , który należy przechowywać w lodówce , w temp. 2 - 8 stopni Celsjusza .
Boczek można zamówić w kawałku jak i w plastrach co prosimy zaznaczyć przy składaniu zamówienia , gdyż gdy nie zostanie to uwzględnione , to wtedy prześlemy boczek w kawałku .
Cena jest zawsze podawana za produkt w gramach i cena jest za 500 gram .