Boczek wędzony
ze skórą, bez żeber, wędzony zimnym dymem, nie parzony.
składniki: mięso wieprzowe 100%, peklosól, naturalne przyprawy
Tradycyjnie i zdrowo
Bychowskie Wędliny to Mały, Lokalny, Zakład Produkcyjny, produkujący wyroby wędliniarskie według starych sprawdzonych przez trzy pokolenia receptur, stosujący naturalne przyprawy i tylko peklosól.
Z jednego kilograma mięsa do szynek i farszu do kiełbas otrzymujemy po wędzeniu w naturalnym dymie 0,75 kg gotowego wyrobu
Przestrzegamy tradycyjnych receptur w trosce o jakość wyrobu i zdrowie klientów.
Nasze podstawowe produkty: szynka w siatce wędzona parzona, schab wędzony parzony, polędwica bychowska nie parzona, kiełbasa bychowska,
kiełbasa krakowska, kiełbasa biała parzona, parówki wieprzowe z szynki, polędwiczka drobiowa w siatce.
Produkt zapakowany próżniowo i zabezpieczony termicznie.
Wysyłamy do województwa pomorskiego i do ościennych powiatów