BIOVEGAN
bezglutenowy ekologiczny deser wegański w proszku
kokoswoy
masa netto 46g
producent Biovegan
składniki: 43 % napój kokosowy w proszku* (75 % napój kokosowy*, maltodekstryna*), nierafinowany cukier trzcinowy*, skrobia z tapioki*, substancja żelująca: agar*; 1,5 % wanilia Bourbon*, sok z cytryny w proszku*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Mieszanka w proszku - baza do tworzenia tradycyjnego deseru Panna Cotta; która pozwala na szybkie i proste przygotowanie tradycyjnego deseru.
Opakowanie wystarcza na 4 porcje po 110 g.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna:
po przygotowaniu z napojem kokosowym
Wartość energetyczna: 875 kJ/211 kcal
Tłuszcz: 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
Węglowodany: 8,9 g
w tym cukry: 5,7 g
Błonnik: <0,5 g
Białko: 1,8 g
Sól: 0,07 g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.