Włoski przecier pomidorowy Passata di pomodoro 420 g
Przecier z naturalnych, dojrzewających w sycylijskim słońcu pomidorów.
Passata zachwyca niezwykłym aromatem i delikatnie słodkim smakiem.
Skład: pomidory, sól.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
Opakowanie zawiera 420 gramów produktu.
Salemipina rodzinne gospodarstwo wytwarzające rzemieślnicze przetwory z upraw biologicznych.
Warzywa zbierane są w pełnie sezonu, następnie przetwarzane na świeżo, zbiory nie są zamrażane.
Sosy i dodatki do dań Salemipina powstają na bazię tradycyjnych, włoskich receptur.
Wartości odżywcze na 100g produktu:
- Wartość energetyczna: 147 kJ/ 35 kcal
- Tłuszcze 0,1 g,
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,0g,
- Węglowodany 6,3 g,
- w tym cukry 4,4 g,
- Błonnik 1,1 g,
- Białko 1,2 g,
- Sól 0,6 g