SKŁADNIKI ekologiczne białko słonecznikowe w proszku OPIS Białko z ekologicznego słonecznika pozostawia na długo uczucie sytości. Idealnie sprawdzi się dla osób będących na diecie wysokobiałkowej, wegańskiej, a także uprawiających sport. Sposób przygotowania: 5 łyżeczek (15 g) produktu wymieszać z 200 ml soku, mleka, napoju roślinnego lub wody. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1725 kJ/413 kcal Tłuszcz - 19 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,4 g Węglowodany - 4,6 g w tym cukry - 3,9 g Błonnik - 11 g Białko - 50 g Sól - 0,03 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach) WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI WEGAŃSKI: WEGAŃSKI CERTYFIKAT BIO: jest
PRODUCENT (marka): BIOGOL PRODUCENT - NAZWA I ADRES: BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO KRAJ PRODUCENTA: Polska KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Rumunia