BATON WARSZAWSKI Brownie KETO 50g
Baton na bazie mąki migdałowej i bezcukrowej czekolady. Produkt zawiera substancje słodzące i naturalnie występujące cukry.
SKŁADNIKI
Erytrytol (substancja słodząca), siemię lniane, mąka migdałowa 12,7%, wiórki kokosowe, olej kokosowy, czekolada gorzka bez dodatku cukru 7,2% (miazga kakaowa, substancje słodzące [erytrytol 29,5%, glikozydy stewiolowe 0,027%], tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator [lecytyna z soi], aromat waniliowy. masa kakao min. 60%), kakao, koncentrat białek serwatkowych WPC80 (z mleka), inulina (błonnik pokarmowy), słonecznik, sól kłodawska, wanilia.
Bez glutenu, bez dodatku cukru.
W jednym batonie tylko 1,03g węglowodanów netto i aż 7,3g białka.
Tabela wartości odżywczych na 1 opakowanie/50g:
Wartość energetyczna 891 kJ/213 kcal
Tłuszcz 18g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,9g)
Węglowodany 9,3g (w tym cukry 0,85g, w tym błonnik 8,3g)
Białko 7,3g
Sól 0,12g.
Może zawierać nasiona sezamu.
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać u suchym i chłodnym miejscu.