ChikaLAB ChikaBar
Smak Kokos z nadzieniem czekoladowym
NISKA ILOŚĆ WĘGLOWODANÓW
PYSZNE SMAKI
ZERO CUKRU!!!
Składniki: mieszanka białek (koncentrat białek serwatkowych, koncentrat białek mleka), czekolada mleczna (rozpuszczalny błonnik kukurydziany, masło kakaowe, masa kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), naturalne aromaty, substancja słodząca (sukraloza)), masło czekoladowe z orzechów laskowych (orzechy laskowe, rozpuszczalny błonnik kukurydziany, izolat białka serwatkowego, masło kokosowe, naturalne kakao w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), naturalne aromaty, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy)), substancja słodząca (sukraloza)), rozpuszczalny błonnik kukurydziany, inulina (błonnik pokarmowy), oligofruktoza (błonnik pokarmowy), olej kokosowy, woda, płatki kokosowe, substancja utrzymująca wilgoć (gliceryna, sorbitol), sól, naturalne aromaty, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), emulgator (lecytyna sojowa), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), naturalna substancja słodząca (stewia), substancja konserwująca (sorbinian potasu).
Może zawierać śladowe ilości migdałów, orzechów laskowych. Produkt bogaty w strawne mleko białko i błonnik pokarmowy.
Informacja o wartości odżywczej: 60 g 100 g
Wartość odżywcza: 224 kcal/ 938 kJ 373 kcal/1562 kJ
Białko: 15 g 25 g
Tłuszcz: 12 g 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycony: 6,8 g 11,3 g
Węglowodany: 3,5 g 5,8 g
w tym cukry: 1 g 1,7 g
Błonnik: 21 g 35 g
Sól: 0,18 g 0,3 g
WARUNKI PRZECHOWYWANIA: przechowywać w suchym miejscu przed działaniem słońca, w temperaturze nieprzekraczającej 25°С.
NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED KOŃCEM: data i numer partii na opakowaniu.
ChikaLAB jest przeznaczony dla osób aktywnych fizycznie jako pełnowartościowa przekąska, będąca idealnym uzupełnieniem diety białkiem.