ChikaLAB ChikaBar
Smak Krem Pistacjowy
NISKA ILOŚĆ WĘGLOWODANÓW
PYSZNE SMAKI
ZERO CUKRU!!!
Składniki: mieszanka białek (koncentrat białek serwatkowych, koncentrat białek mleka), biała czekolada (rozpuszczalny w wodzie błonnik kukurydziany, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), naturalne aromaty, substancja słodząca (sukraloza)), biała pasta mleczna z nerkowcami (orzechy nerkowca, rozpuszczalny w wodzie błonnik kukurydziany, izolat białek serwatkowych, olej kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), naturalne aromaty, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), substancja słodząca (sukraloza)), rozpuszczalny w wodzie błonnik kukurydziany, inulina (błonnik pokarmowy), oligofruktoza (błonnik pokarmowy), truskawka, olej kokosowy, woda, substancja utrzymująca wilgoć (gliceryna, sorbitol), sól, naturalne aromaty, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), emulgator (lecytyna sojowa), naturalny barwnik (karmin), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), substancja konserwująca (sorbinian potasu), naturalny słodzik (stewia).
Może zawierać śladowe ilości migdałów, orzechów laskowych. Produkt bogaty w strawne mleko białko i błonnik pokarmowy.
Informacja o wartości odżywczej: 60 g 100 g
Wartość odżywcza: 229 kcal/959 kJ 383 kcal/1603 kJ
Białko: 15 g 25 g
Tłuszcz: 12 g 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycony: 6 g 9,9 g
Węglowodany: 3,8 g 6,3 g
w tym cukry: 1 g 1,7 g
Błonnik: 22 g 37 g
Sól: 0,18 g 0,3 g
WARUNKI PRZECHOWYWANIA: przechowywać w suchym miejscu przed działaniem słońca, w temperaturze nieprzekraczającej 25°С.
NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED KOŃCEM: data i numer partii na opakowaniu.
ChikaLAB jest przeznaczony dla osób aktywnych fizycznie jako pełnowartościowa przekąska, będąca idealnym uzupełnieniem diety białkiem.