Babka jajowata łupiny, łuski 500g - Targroch
Babka jajowata to roślina, która ceniona jest głównie za wysoką zawartość błonnika i wytwarzany śluz. Wspomaga procesy trawienne, łagodzi wzdęcia i biegunki, a także działa osłonowo na przewód pokarmowy. Pomaga w zaparciach. Pomaga obniżać poziom cukry i cholesterolu we krwi.
Sposób użycia: Produkt przeznaczony do spożycia po uprzednim przygotowaniu:
½ łyżki babki jajowatej zalać szklanką ciepłej wody, odstawić na ok. 20 minut. Tak przygotowany napar wypić. Można również stosować do zagęszczania potraw.
Podczas spożywania produktu, należy pić duże ilości wody, co najmniej 2 l płynu.
Należy przyjmować 2 razy dziennie – rano i wieczorem. Można mieszać z babką płesznik w proporcjach babka jajowata 80%, babka płesznik 20%.
Nieprzeznaczony dla niemowląt i małych dzieci. Nie stosować u osób, które wcześniej przeszły operacje jelit lub mają anomalia anatomiczne, niedrożność jelit.
Wyprodukowano w zakładzie, w którym konfekcjonowane są orzechy, orzeszki arachidowe (ziemne), sezam oraz produkty zawierające dwutlenek siarki, gluten, jaja, mleko, seler.
Kraj pochodzenia: Indie
Producent: Targroch