ANCHOIS (SARDELE) FILETY W BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 50 g (30 g) - P
PAN DO MAR (rybołówstwo zrównoważone)
SKŁADNIKI filety z SARDELI 60 % (SARDELE, sól), ekologiczna oliwa z oliwek extra virgin 40 %. 40 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych. OPIS Sardela europejska (Engraulis encrasicolus), złowiona w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.VIII), podobszar połowu: Zatoka Biskajska. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PO ODSĄCZENIU Energia: 729 kJ/174 kcal Tłuszcz: 13 g w tym kwasy nasycone: 2,0 g jednonienasycone: 7,0 g wielonienasycone: 2,6 g Węglowodany: 0,3 g w tym cukry: 0 g Błonnik: 0 g Białko: 23 g Sól: 10 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni.
- Kraj pochodzenia: Hiszpania
- Ilość w opakowaniu zbiorczym: 1
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm): 2.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 10.00
- Masa netto (g): 50
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 90
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm): 5.00
- Producent: PAN DO MAR (rybołówstwo zrównoważone)
- Bez Cukru: BEZ CUKRU (w składnikach)
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP): Hiszpania
- Producent - nazwa i adres: ANTONIO PÉREZ LAFUENTE. S.A. . C/ XUNQUEIRA 3. 36620 VILANOVA DE AROUSA (PONTEVEDRA)
- BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Certyfikaty inne: Zrównoważone rybołóstwo