Składniki: Owoce morza gotowane w zmiennych proporcjach 47,5% (mięso kałamarnicy (Docidicus Gigas; obszary połowu: FAO 87.1 Południowy Pacyfik, FAO 87.2 Centralny Pacyfik), mięso krewetek (Pandalus borealis; obszar połowu: FAO 27.1 Morze Barentsa), macki kałamarnicy (Illex Argentinus; obszar połowu: FAO 41.3.1 Rejon północny Patagonii)), woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu; substancje słodzące; cyklaminiany, sacharyny.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna: 221 kJ/53 kcal, tłuszcz – 1,7 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g, węglowodany – 0,4 g, w tym cukry – 0 g, białko 8,9 g, sól – 3,5 g.
Masa netto: 200 g
Przechowywać w temperaturze od 0 °С do +6 °С
Po otwarciu przechowywać w temperaturze od 0 °С do +6 °С i spożyć w ciągu 48 godzin.
Najlepiej spożyć przed: patrz drugi wiersz na wieczku.
Data produkcji: patrz pierwszy wiersz na wieczku.
Numer partii: data produkcji jest numerem partii.
Producent: LLC Stingrey; ul. Skvorcova 236; 69106 Zaporoże, Ukraina
Eksporter: LLC Albacor; ul. Skvorcova 236; 69106 Zaporoże, Ukraina
Importer: Nickal Sp. z o.o., Marywilska 26, 03-228 Warszawa.